Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective

Hou een helder Overzicht op uw Onderneming. Privé-detective/mystery shopper Karin Geens biedt u de diensten die u zoekt.

Detectivebureau regio Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren voor mystery shopping

U vraagt zich af hoe uw medewerkers klanten behandelen? Daar kan Privedetective Karin Geens u bij helpen, als mystery shopper en dit voor heel het Waasland, zoals Lokeren en Beveren.

Een mystery shopping-onderzoek kan heel wat duidelijkheid scheppen in klantvriendelijkheid, eerlijkheid en attitude van uw medewerkers naar uw klanten toe. Na afloop van het onderzoek door detective Karin Geens ontvangt u een gedetailleerd en uitvoerig verslag van haar bevindingen.

detective Lokeren

Bedrijfsrecherche regio Sint-Niklaas, Beveren en Lokeren: personeelscontrole & bedrijfsdiefstal

Privedetective Karin Geens onderzoekt of iemand binnen uw zaak een diefstal heeft gepleegd. Daarnaast gaat ze problemen na die uw bedrijf kan ondervinden met bepaalde medewerkers. Zo kan het zijn dat ze misbruik maken van verworven privileges, foutieve onkostennota’s of prestatiebladen afleveren. Of dat ze gemaakte afspraken met klanten niet nakomen of elders werken tijdens ziekteverlof. Het kan zijn dat het concurrentiebeding door medewerkers of handelsondernemingen wordt overtreden: ze nemen uw klantenbestand mee naar uw concurrent of lopen over met nieuwe projecten. De arbeidsprestaties zijn ondermaats of er is sprake van ander wangedrag. Oorzaken kunnen ziekte, een drankprobleem, een gokverslaving of andere problemen zijn. Er zijn heel wat redenen om een detective in te schakelen voor personeelscontrole.

 

Privedetective Karin Geens controleert het doen en laten van uw personeel. Met behulp van een grondige observatie krijgt u al snel duidelijkheid en kunt u een compensatoire vergoeding afdwingen voor de nadelen die uw bedrijf ondervindt. 

 

Ook voor een onderzoek naar overspel en de opvolging van uw kinderen kunt u bij deze privé-detective terecht.

Contacteer Karin Geens voor een Mystery Shopping-onderzoek of bedrijfsrecherche in het Waasland, van Lokeren tot Beveren!

Privedetective Karin Geens

Uw privé-detective voor mystery shopping & bedrijfsdiefstal in het Waasland