Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective

Maakt u zich Zorgen om uw Kinderen? Privédetective Karin Geens biedt u heldere Info & Antwoorden.

Privédetective regio Waasland en Sint-Niklaas: kinderen opvolgen

Uw kinderen zijn belangrijk voor u. U wilt voor hen het allerbeste en hun reilen en zeilen op de voet volgen. Het detective bureau van Karin Geens onderzoekt voor u de meest uiteenlopende problemen die impact kunnen hebben op het wel en wee van uw kinderen. Zo kunt u indien nodig tijdig ingrijpen, dankzij Privédetective Karin Geens, actief in regio Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren, kunt u uw kinderen opvolgen, ook wanneer u niet in de buurt bent.

 

Wat doen uw kinderen bij het uitgaan? Gaan ze wel naar school? Als detective gaat Karin Geens voor u op onderzoek uit in het uitgaansmilieu van uw kinderen, van schoolgaande pubers die gevoelig zijn aan de groepsdruk van bepaalde vrienden tot onderzoek naar alcohol- of drugsgebruik die voor heel wat problemen kunnen zorgen. Daarnaast kan zij ook voor u onderzoeken of uw kinderen verwaarloosd worden of aan hun lot worden overgelaten in het kader van het bezoekrecht van een van de ouders. Ook bij onrustwekkende verdwijningen kan een detective een grote hulp zijn.

Daarnaast kan detective Karin Geens u in regio Waasland en Sint-Niklaas helpen in het onderzoek naar mystery shopping of het onderzoek van bedrijfsdiefstal. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, gratis advies of een offerte.

Privedetective Karin Geens

Uw privé detective voor het opvolgen van kinderen in het Waasland