top of page

Privé-detective Karin Geens biedt antwoorden bij echtscheiding, betrappen op overspel, stalking & opsporingen

Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective


Onderzoek vreemdgaan, echtscheiding: uw privédetective in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren of omgeving gaat op onderzoek

Vermoedens dat uw partner overspel pleegt? Met Privé-detective Karin Geens in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren of omgeving weet u het zeker en kunt u naar de toekomst kijken. Dankzij een privédetective krijgt u op een discrete en vakkundige manier antwoorden. Ook wanneer u zich ongerust maakt over uw kinderen kunnen wij u helpen.

Betrappen op overspel in of rond Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren?

burgerlijke zaken

Privé-detective Karin Geens spitst zich toe op verschillende disciplines:

  • Betrappen op overspel: De eer van uzelf of uw familie redden, een echtscheidingsprocedure versnellen of onderhoudsgeld zijn enkele redenen om Privé-detective Karin Geens op onderzoek uit te sturen. Echtscheiding betekent vaak alimentatie betalen, waarbij de partner kan laten uitschijnen dat hij/zij onvermogend is. Wij zoeken ook mee naar een oplossing om onderhoudsgelden kwijt te schelden.

  • De levenswandel nagaan van uw levensgezel: Denkt u dat uw partner vreemdgaat of wilt u weten wat hij of zij doet tijdens uw afwezigheid? Wij gaan voor u op onderzoek uit.

  • Vooronderzoek huwelijk: Kent u uw toekomstige partner door en door of zit u met vragen? Wij starten voor u een vooronderzoek in alle discretie.

  • Stalking: Ook voor verregaande vormen van pesterijen kunt u op ons rekenen om stalking te stoppen.

Privé-detective Karin Geens in het Waasland helpt u graag verder. Neem contact op voor meer informatie, gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte.

bottom of page