Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective

Vermoedens dat uw partner overspel pleegt? 
Huur een detective in en u weet het zeker. 
Wij zijn actief regio Lokeren, Sint-Niklaas en Beveren.

Privé-detective Karin Geens biedt heldere informatie en ondersteuning bij Echtscheiding, Betrappen op Overspel, stalking & Opsporingen.

Bij echtscheidingen gaat Privedetective Karin Geens te werk met een onderverdeling in bepaalde zaken, die uiterst discreet en vakkundig voor u worden onderzocht. Hebt u vermoedens van overspel? Dan geeft detective Karin Geens u definitief uitsluitsel. 

Verscheidene redenen kunnen u aanzetten om verder onderzoek te willen. Vreemdgaan valt regelmatig voor en betekent vaak het einde van een relatie, met een echtscheiding tot gevolg. Ook wanneer u de levenswandel van uw kinderen wil onderzoeken of voor mystery shopping staat Privedetective Karin Geens voor u klaar in heel het Waasland: Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren.

Reken op de expertise van Privedetective Karin Geens voor:

1- Betrapping op overspel

Uw eer of die van uw familie redden, een echtscheidingsprocedure versnellen of onderhoudsgeld: er zijn verschillende redenen om een onderzoek te vragen voor het betrappen op overspel. 

 

Echtscheiding betekent vaak dat 1 van de partners alimentatie moet betalen. Deze partner zal vaak laten uitschijnen dat hij/zij onvermogend is. Privedetective Karin Geens zoekt ook mee naar een oplossing om onderhoudsgelden kwijt te schelden.

2- De levenswandel nagaan van uw partner
Schakel Privedetective Karin Geens in om de levenswandel van uw partner te onderzoeken wanneer u er niet bent. Zo onderzoeken we of uw partner een misstap begaat of iemand anders in zijn/haar leven heeft.

 

3- Vooronderzoek voor het huwelijk

U wilt weten aan wie u het ja-woord geeft en of uw toekomstige iets verbergt. Privedetective Karin Geens gaat het voor u na..


4- Stalking
Ex-partners gaan soms ver in pesterijen. Privedetective Karin Geens onderzoekt stalking, zodat u dit kunt laten stoppen.

Wenst u meer informatie, gratis advies of een vrijblijvende offerte?
Contacteer Privedetective Karin Geens, actief in regio Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren.

Privedetective Karin Geens

Uw ervaren detective voor het onderzoek naar overspel & personeelscontrole in het Waasland